Mittatilausvaatteet ja muut ompelutyöt ammattitaidolla Isossakyrössä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ompelimo Liisa Vaismaan ompelimossa Isossakyrössä onnistuvat niin kauniit, nykyaikaiset mittatilausvaatteet kuin perinne- ja historia-asut sekä erilaiset vaatteiden ja muiden tekstiilien korjaukset. Palvelen ammattitaidolla yksityisasiakkaita, yhdistyksiä ja yrityksiä paitsi Isonkyrön, myös Vaasan ja Seinäjoen seuduilla.

Monipuolista vaatteiden ja muiden tekstiilien ompelua

Ompelimoni tarjoaa monipuolista tekstiiliompelua. Teen sekä asiakkaiden toiveiden mukaiset, modernit mittatilausvaatteet että paikallisesta historiasta ammentavat kansallispuvut, perinnepuvut ja roolivaatteet. Ammattitaitoni avulla muokkaan myös valmisvaatteesta asiakkaalle paremmin istuvan ja korjaan lempivaatteet kuntoon. Ompelimossani valmistuvat lisäksi yksilölliset sisustustekstiilit, kuten verhot, tyynynpäälliset ja pöytäliinat.

Mittatilaustyöt ammattitaidolla

Jos haluat yksilöllisen, juuri sinun vartalollesi sopivan vaatteen, on ompelimoni oikea paikka! Valmistan mittatilauksena esimerkiksi iltapuvut, hääpuvut ja vanhojentanssimekot. Olen erikoistunut naisten mittatilausvaatteisiin. Lisäksi valmistan kansallispukuja sekä perinne- ja historia-asuja esimerkiksi paikallisilla 1700-luvun markkinoilla pidettäviksi. Käsissäni on syntynyt esimerkiksi Ruotsi-Suomen karoliiniarmeijan asuja.

Kysy lisää!

Korjausompelu nopeallakin aikataululla

Voit tuoda muualta ostetun tai vanhan vaatteesi ompelimooni muokattavaksi tai korjattavaksi. Minulta onnistuvat kaikki muokkaus- ja korjaustyöt vetoketjun vaihdosta esimerkiksi hihan tai lahkeen lyhennykseen. Ennen työhön ryhtymistä arvioin yhdessä kanssasi, kannattaako vaatetta lähteä muokkaamaan ja annan samalla hinta-arvion korjauksesta.

Pyydä lisätietoja

Sisustusompelulla ainutlaatuista tyyliä

Ompelimoni valmistaa myös oman tyylisi mukaiset, uniikit sisustustekstiilit, kuten huonekalujen irtopäälliset, päiväpeitteet ja tyynynpäälliset melkeinpä mistä tahansa kankaasta. Huonekaluja en verhoile, mutta muuten saat ompelimostani kaiken kauniiseen kotiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!